Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 istorijat 3 bigdobrodosliornament

Овај сајт је покушај (надамо се успешан) да се наша школа представи као једна савремена и модерна васпитно - образовна установа, али такође и као школа са богатом историјом и дугом традицијом
ornament, која се пажљиво чува и негује.Истовремено смо имали жељу да помогнемо у намери да Ковиљ постане једна од значајнијих тачака на туристичкој карти Војводине, што му по својим културно - историјским споменицима и природним богатствима свакако и припада.

Трећи три у славу јесени дарује баке

Трећи три у славу јесени дарује баке

Ученици трећег разреда са својом учитељицом Биљаном Радовић, организовали су дружење са бакама. Претходних недеља они су скупљали и пресовали лишће, гранчице, цвеће, мала блага и дарове јесени. Затим су позвали своје баке да дођу у школу и да им помажу у изради радова у славу јесени. Учитељица је ђацима дала шаблоне плесачица,торби и птичица да их украшавају по својој жељи лишћем и осталим материјалом који су имали. Баке су биле ту да додају мало креативности и упуте малишане вештим рукама да што лепше направе свој рад. На крају, учитељица их је све почастила, јер су били вредни и направили изванредне радове. Тако су ученици овог одељења даровали јесен и богатили свој однос са бакама.

Дуња Павлица 8-3